Zonnebank


zonnebank2

Voor al uw zonnebanksessies kunt u terecht bij Schoonheidssalon Vera

Wilt u een lekker zonnig kleurtje in de winter? Of wilt u er gewoon juist lekker gebruind uitzien, dan bent u van harte welkom in onze nieuwe zonnebank studio.

Bij ons schijnt de zon immers altijd…

Steeds meer mensen maken gebruik van een zonnebank. Als deze apparatuur verstandig gebruikt wordt, is de kans op verbranding minimaal. Tevens is het zeer ontspannend en kunt u zonnen wanneer het u uitkomt.

Smeren, smeren, smeren
Zowel in de normale zon als onder de zonnebank droogt je huid uit en veroudert ze sneller. Speciaal voor kunstmatig bruinen zijn er crèmes en lotions die de huid in goede conditie houden. In tegenstelling tot gewone zonnebrandproducten bevatten deze geen beschermingsfactor. De meeste zonnebanken zijn zo ontworpen dat de schadelijke straling al zoveel mogelijk wordt weggefilterd. Bovendien zorgt een goede studio ervoor dat de duur en intensiteit van het zonnebad op je huid zijn afgesteld, waardoor je bij verantwoord gebruik niet verbrand.

Niet onbeperkt zonnebanken
Producten voor de zonnebank bevatten vooral veel vitamine E, dat vroegtijdige veroudering van de huid tegengaat. Ook zitten er stoffen in die het bruiningsproces versnellen en het bruin langer vasthouden. Tenslotte hebben de zonnebankcrèmes een verzorgende en vochtregulerende werking, zodat je huid zacht en soepel aanvoelt. Het gebruik van deze producten is overigens geen vrijbrief om onbeperkt onder de zonnebank te duiken. Ook voor kunstmatig zonnen geldt: zon met mate!

Zonnebank-tips

Bouw een kuur langzaam op.

Geef je huid kans om te hertstellen: houd minimaal 48 uur tussen twee behandelingen aan.

Vijf kuren van tien behandelingen is het maximale per jaar.

Sommige medicijnen zorgen voor een overgevoeligheid voor UV-straling. Lees  eventueel eerst de bijsluiter.
Verwijder daarom altijd sieraden, cosmetica en parfum voor u gebruik maakt van een zonnebank.

Maak eventueel gebruik van speciaal UV-brilletje onder de zonnebank.

Cosmetische producten, zoals parfums en make-up, kunnen in combinatie met ultraviolet licht een huidreactie veroorzaken.

Wij geven U graag advies bij het gebruik van onze zonnebank!

Gebruik van de zonnebank kost  €6,00 per keer en bij aanschaf van een kaart voor 10x betaald u €60,00 en mag u 1x gratis

Het maken van een afspraak voorkomt teleurstellingen.