Phytomer gezichtsbehandelingen


phytomer

Ontdek de gezichtsbehandelingen van Phytomer. Ervaar deze kleine minivakantie.

Voor een vakantie aan zee hoeft u niet ver te reizen! Phytomer brengt de zee en zijn stimulerende kracht dichtbij. Met producten gebaseerd op 100% natuurlijke werkstoffen uit de zee is Phytomer perfect geschikt voor de ideale reiniging, herstel en verzorging van de huid.

Wanneer u kiest voor een optimale huidverzorging waar ontspanning voorop staat, dan adviseren wij u onze heerlijke Phytomer behandelingen! Phytomer staat voor “De zee is de bron van al het leven” en bevat alle vitale elementen die belangrijk zijn om “in leven te houden”.

Phytomer heeft deze kennis omgezet in een verzorgingsconcept voor zowel gezicht als lichaam. Een concept dat ruimschoots voldoet aan de wensen van de moderne vrouw en man.

phytomer intention jeunesse

Phytomer Intention Jeunesse rimpelcorrigerende en verstevigende behandeling.

Een behandeling die zichtbaar rimpels corrigeert en de huid steviger maakt. Een moment van ontspanning en welzijn, helemaal van U.

Phytomer huidverjongende behandeling € 68,50

Phytomer SOUFFLE-MARIN

Phytomer Souffle Marin zuurstofgevende verzorging.

Deze behandeling is als het ware een zuurstofbad voor de gemengde tot vette of verstikte huid. Een zuiverende en zuurstofgevende verzorging voor een huid die minder glimt en onzuiver is. Het gezicht wordt weer helder, de huid wordt grondig gereinigd en ontgift.

Phytomer tonifiërende en zuiverende behandeling € 59,00

Phytomer Hydra Blue hydraterende verzorging.

Een complete, uiterst hydraterende behandeling voor een zichtbaar minder slappe huid, een aanzienlijk helderdere teint en een optimale ontspanning

Phytomer hydraterende en huidopvullende verzorging € 59,00

Phytomer Citadine “Citylife”  gezichtsverzorging.

Verhelderende en zuiverende verzorging voor mensen die in de stad wonen. De huid word gezuiverd van vrije radicalen die een doffe teint en verstopte poriën veroorzaken, de elementen die huidveroudering veroorzaken worden tegengehouden. De huid krijgt weer glans, is gehydrateerd en kan weer ademen!

Phytomer Citadine “Citylife” € 63,50

citadine

Phytomer Révélation Lumière gezichtverzorging.

Een verhelderende gezichtsbehandeling die pigmentvlekjes helpt te vervagen. Deze behandeling draagt bij aan de vermindering van de kleurintensiteit van pigmentvlekken en van het aantal pigmenten. Verheldert de teint en geeft een onmiddellijk stralend effect.

Phytomer Révélation Lumière € 68,50

Phytomer Soin Perfect Regard oogverzorging.

Een heerlijke oogverzorging voor vermoeide ogen en ogen die rimpels vertonen. Deze verzorging neemt de vermoeidheid van de blik weg en geeft een energieke en jongere blik terug.

Phytomer Soin Perfect Regard € 37,00

Supplement Phytomer Relax Dos rugverzorging.

Relax Dos is de “handtekening”van de Phytomer relaxatiemethode. Een opwarmende en activerende klei op de rug zorgt voor een totale ontspanning en verwijdert toxines en vochtophopingen. Je bent intens gerelaxeerd en meer ontvankelijk voor de daaropvolgende gelaatsverzorging. Deze extra rugverzorging is enkel mogelijk in combinatie met een Phytomer gelaatsverzorging.

Phytomer Relax Dos relaxerende rugverzorging € 23,50