Kruidenstempel massage


kruidenstempelmassage
Ervaar de ontspannen werking van een kruidenstempel massage. Dit is een heerlijke massage met warme kruidenstempels. De oliën en kruiden die vrijkomen, ontspannen het lichaam en schenken nieuwe vitaliteit. De geur is aangenaam en exotisch, de warmte schenkt een diepe ontspanning en laat tijd en ruimte vergeten.

 

Elke graad meer dan onze lichaamstemperatuur, verhoogt de stofwisseling met 15%. De warmte van kruidenstempel massage activeert de doorbloeding. De bloedvaten verwijden zich, de huid wordt intensiever doorbloedt. Gespannen spieren produceren vaak schadelijke eindproducten van de stofwisseling die met deze warmte sneller afgevoerd worden.  

 

Kruidenstempel massage geeft schoonheid en genot. De huid ervaart een mechanische impuls en neemt boven op de warmteoverdracht de werkstoffen van uitgezocht kruidencomposities op. Het kruidige aroma begeleid met zachte muziek is een geschenk aan uw geest en lichaam. Tijd om weg te dromen, ontspannen en  het tanken van nieuwe energie.

 

De kruiden zijn net voor bloeitijd geoogst, zodat zij beschikken over hun volle aroma. Het drogen gebeurt op artisanale wijze. De kruiden worden in natuurlinnen luchtdicht verpakt zodat zij bij de massagebehandeling hun volle aroma kunnen afgeven.

U kunt een kruidenstempelmassage boeken voor:

Rug, nek en schouders    € 39,50

Gehele lichaam                € 66,00